Loading Події

« Усі Події

  • This event has passed.

Подача матеріалів на фестиваль „Веселка”

Травень 31, 2018

Мета та завдання

Обласний (заочний) етап Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно та телебачення „ Веселка” (далі – фестиваль) проводиться з метою:

  • розвитку та популяризації дитячої кіно-, відеотворчості;
  • популяризації та пропаганди вітчизняного кінематографу;сприяння підвищенню майстерності відеогуртків, кіновідеостудій, телестудій.

Завдання фестивалю:

  • створення сприятливих умов для розвитку творчості дітей у галузі екранних мистецтв;
  • визначення шляхів, методів та тенденцій розвитку дитячого екранного мистецтва.

Організатори фестивалю

Загальне керівництво підготовкою та проведенням обласного (заочного) етапу Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно та телебачення „ Веселка” здійснюється комунальним закладом „Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради”. Для організації, проведення та нагородження призерів фестивалю створюється оргкомітет, склад якого затверджується директором комунального закладу „Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради”.

Для підведення підсумків обласного (заочного) етапу Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно та телебачення „ Веселка” створюється журі, склад якої затверджує директор комунального закладу „Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради”.

Учасники фестивалю

До участі у фестивалі запрошуються учні, вихованці загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів віком від 6 до 17 років, включно.

Номінації фестивалю

  • Документальний/публіцистичний фільм.
  • Ігровий фільм.
  • Науково-популярний фільм.
  • Анімаційний фільм.
  • Навчальний фільм.
  • Бліц – фільм.

Вимоги до проведення

Для участі у фестивалі кожна окрема делегація представляє на розгляд журі фільми чи програми у кожній номінації (окремо), тривалістю до 10 хвилин. Фільми тривалістю більше 10 хв. розглядатися не будуть! Для перегляду подаються фільми на дисках DVD (запис – у форматі DVD). У програмі беруть участь фільми, завершені у виробництві не раніше ніж у 2016 році. Якість – не нижче першої копії.

Заявки (додаток) та фільми на участь у фестивалі, паспорт на фільм і диски з записом потрібно надіслати до 29 травня 2018 року на адресу: 18002, місто Черкаси, вулиця Верхня Горова, 77, комунальний заклад „Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради”.
Додаткова інформація за телефонами: (0472) 45-05-83. Диски з записами відеофільмів учасникам не повертаються.

Матеріальне забезпечення

Витрати, пов’язані із проведенням обласного (заочного) етапу Всеукраїнського фестивалю дитячого кіно та телебачення „Веселка” здійснюються за рахунок комунального закладу „Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради”. Витрати, пов’язані із завезенням матеріалів для участі у фестивалі, здійснюються за рахунок відряджаючої організації.

Нагородження

Переможці фестивалю в кожній номінації нагороджуються дипломами комунального закладу „Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради”. Керівники гуртків та студій, роботи вихованців яких стали призерами у номінаціях нагороджуються грамотами комунального закладу „Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради”.

За рішенням журі, учасники та їх роботи, які відзначені дипломами комунального закладу „Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради”, можуть направлятися для участі у Всеукраїнському фестивалі дитячого кіно та телебачення „Веселка”.

Деталі

Дата:
Травень 31, 2018
Сайт:
https://obltehn.ck.ua

Місце проведення

Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради
вул.Фрунзе, 77
Черкаси, Ukraine
+ Google Map

Організатор

Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради
Телефон:
(0472) 45-14-55, 45-05-83
Е-mail:
chotsntt@ukr.net
Сайт:
https://obltehn.ck.ua

Зареєструватися на подію