Засідання педагогічної студії.

11 січня 2018 року на базі Комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» відбулося засідання  педагогічної студії для керівників гуртків початкового технічного моделювання, кіно- та фотоаматорства за темою «Формування інформаційно-комунікативної компетентності педагогів шляхом використання інноваційних технологій навчання».

У засіданні приймали участь 26 чоловік з позашкільних закладів області: Драбівського районного Будинку дитячої творчості,станції юних техніків міста Умані,КПНЗ м.Черкаси  «Міська станція юних техніків», Катеринопільського Будинку дитячої та юнацької творчості, Смілянського районного Будинку дитячої та юнацької творчості, Будинку дитячої та юнацької творчості м.Золотоноші, Золотоніського районного Будинку дитячої та юнацької творчості, позашкільного навчального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості м.Черкаси», Будинку дитячої та юнацької творчості Смілянської міської ради, Черкаської районної станції юних техніків, Шполянської станції юних техніків, Канівського районного Будинку школярів та юнацтва, Тальнівського Будинку дітей та юнацтва, Єрківського позашкільного навчального закладу «Будинок дитячої та юнацької творчості» Єрківської селищної ради Катеринопільського району.

Цікавим був методичний кейс для керівників гуртків, який провела завідувач відділу методичного КЗ «ЧОЦНТТУМ Черкаської обласної ради», Малород Г.М., де присутні ознайомились з програмою «Scribus»,яка використовується для наглядної верстки документів,  удосконалювали  навички в програмі «Microsoft Offis Exel-2007» та з іншими  новими формами роботи.

Цікавим для присутніх був аукціон педагогічних ідей, на якому присутні ознайомились з онлайн-тренажером основних принципів фотозйомки та з впровадженням  елементів Stem-освіти на заняттях гуртків початкового технічного моделювання.

На засіданні круглого столу обговорювались питання змагань та виставок з початкового технічного моделювання, положення про конкурси з кіно- фотоаматорства профілю.

Всі учасники педагогічної студії мали змогу показати свої роботи та отримати їх оцінку. Також всі отримали свідоцтва про участь у заході.

Зимовий день короткий, а цей видався зовсім не коротким і на диво продуктивним, адже всі ми маємо надію на щасливе майбутнє та прекрасні зміни в житті.

Поділитися в соціальних мережах: