З 08 по 23 травня 2024 року у форматі онлайн було організовано
та проведено Всеукраїнський конкурс учнів молодшого шкільного віку
з початкового технічного моделювання. Організатори конкурсу – Український державний центр позашкільної освіти та Полтавський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Полтавської обласної ради.

У заході взяли участь 22 команди з 17 областей України – Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, м. Києва, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської.

Черкащину представила команда Центру дитячої та юнацької творчості Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області – Блиндар Кирило та Шквар Єгор. Керівник команди – Зінаїда Григуть.

Змагалися діти у чотирьох номінаціях: теоретичне, технічне, конструкторське на тему: «Вантажна техніка майбутнього» та творче завдання.

За підсумками Всеукраїнського конкурсу учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання в особистому заліку у номінації «Конструкторське завдання» Шквар Єгор завоював першість, а в загальному рейтингу посів ІІ місце серед конкурсантів. Вітаємо з нагородою!

Поділитися в соціальних мережах: