Космос – це зірки і планети, комети і астероїди, різні космічні світила
і міжзоряний простір. Все це взаємопов’язано між собою і існує, підкоряючись тільки їм відомим законам, які людина намагається і буде намагатися розгадати все своє життя.

Діти, як і дорослі, фантазують та мріють про освоєння космічного простору. Допитливості та фантазії їм не позичати. Про це свідчить активна участь дітей Черкащини в обласному етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу “Космічні фантазії”, який проходить з 17 січня по 4 лютого
2022 року на базі Комунального закладу “Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради”
та Черкаського обласного краєзнавчого музею.

Цього року від 31 закладу позашкільної освіти області на конкурс було подано понад 200 робіт у номінаціях: образотворче мистецтво; декоративно-ужиткове мистецтво; література; фото-, відео- та кіномистецтво, комп’ютер-на графіка.

Широко представлена на конкурсі номінація «Декоративно-ужиткове мистецтво» – 97 робіт. Вражають різноманіттям дитячої фантазії вироби з паперу, бісеру, дерева, пластику та інших матеріалів.

Розмаїтістю ідей, образністю, дитячою уявою про космос, багатством кольорів та технікою виконання захоплює номінація образотворче мистецтво, до якої було подано 75 робіт.

Окремим розділом представлено літературу, зокрема поезію – це 23 твори, які вражають цікавим задумом, багатством художніх образів, фантазією та мріями про космос юних вихованців гуртків.

Переглянути виставку та залишити свої відгуки можуть усі бажаючі. Ласкаво просимо!

 

(Комунальний заклад “Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради”, адреса: вул. Верхня Горова, 77,

графік роботи: понеділок-п’ятниця 09:00 – 18:00;

Черкаський обласний краєзнавчий музей, адреса: вул. Слави, 1,

графік роботи: середа-неділя 10:00 – 18:00)

 

Поділитися в соціальних мережах: