В той час, коли школярі відпочивають від навчання, юні техніки Черкащини активно беруть участь у Всеукраїнських змаганнях та конкурсах.

На Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді (юніори) на Кубок УДЦПО з судномодельного спорту (“М” – швидкісні радіокеровані), які проходили з 17 по 20 червня 2021 р. у м. Суми, Черкаську область представила команда комунального позашкільного навчального закладу м. Черкаси “Клуб юних моряків з флотилією”. В особистій першості Ясюк Дмитро посів ІІ та ІІІ місце.

Команда Центру дитячої та юнацької творчості Мошнівської сільської ради Черкаського району Черкаської області представляла Черкащину на Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді з повітряних зміїв. За результатами змагань в особистій першості нагороди здобули: Іщенко Ярослав (ІІ місце у класі моделей Z-7), Соломаха Сергій (ІІІ місце у класі моделей Z-5, ІІІ місце у класі моделей Z-6), Базилевський Ростислав (ІІІ місце у класі моделей Z-2), Луценко Артем (ІІ місце у класі моделей Z-3), Іщенко Антон (І місце у класі моделей Z-4, ІІІ місце у класі моделей Z-1), Іщенко Роман (ІІІ місце у класі моделей Z). У запеклій боротьбі черкащани вибороли друге командне місце.

З 25 по 29 червня 2021р. у м. Стрий Львівської області проходили Всеукраїнські відкриті змагання з автомодельного спорту серед учнівської молоді (юнаки, юніори) кордові моделі (ІV ранг). Команда Комунального закладу “Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради” у складі: Козака Натана, Кавальця Дениса, Мінченка Артема разом з тренером команди Ткаченком Олександром Валентиновичем поповнили призовий фонд новими медалями та в командний залік принесли достойне ІІІ місце!

Вітаємо команди та їхніх керівників з високими досягненнями на змаганнях Всеукраїнського рівня!!!

Поділитися в соціальних мережах: