Щорічно у третю суботу травня в Україні відзначають День Європи. Для українців це особливий день, в який відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

16 травня для вихованців Комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» було проведено онлайн-вікторину «Що я знаю про Європу?» та організовано Інтернет-виставку дитячих малюнків на тему «Ми – європейці!».

Учасники вікторини із захопленням відповідали на питання, демонструючи свої знання про ЄС, культуру та традиції країн Європи. Питання онлайн-вікторини були представлені у чотирьох турах, водночас прості і цікаві. За кожну правильну відповідь учасники отримували по 1 балу. По завершенню завдань, гуртківці підрахували кількість набраних балів, визначили переможців та отримали електронні сертифікати за участь.

Готуючись до Інтернет-виставки дитячих малюнків, вихованці гуртків Комунального закладу «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді Черкаської обласної ради» старанно та відповідально поставились до створення своїх робіт на тему «Ми – європейці!». Шедеври маленьких творців вирізняються цікавим задумом, креативністю та технікою виконання. Проте їх об’єднує спільна ідея та тема.

У заходах взяли участь вихованці гуртків «Початкового технічного моделювання», «Виготовлення сувенірів», «Моделювання іграшок-сувенірів», «Основи інформатики з елементами англійської мови», «Художня комп’ютерна анімація» та «Образотворче мистецтво».

Дякуємо батькам наших вихованців за допомогу в організації та проведенні онлайн-заходів!

Запрошуємо переглянути виставку робіт за посиланням

Інтернет-виставка дитячих малюнків до Дня Європи

Поділитися в соціальних мережах: