З 21 по 23 травня 2018 року у місті Нетішин Хмельницької області відбувся Всеукраїнський конкурс-змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання. В конкурсі взяли участь 20 команд з 18 областей України: Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської та міста Київа. 42  юних техніки  демонстрували свої знання та вміння, виконуючи теоретичні, технічні, творчі  та спортивно-технічні завдання.

Черкаську область представляла збірна команда у складі: Голобородько Юлії (Кам’янський Центр художньо-естетичної та науково-технічної творчості учнівської молоді Кам’янської міської ради Черкаської області) та Черненко Дар’ї  (Комунальний заклад «Черкаський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді»).

У перший конкурсний день було проведено екскурсію до Навчально-тренувального центру відокремленого підрозділу Хмельницької АЕС, а також організована розважальна програма для дітей та катанням на роледромі. Не менш цікавою була програма і для керівників команд та гостей конкурсу, яким було проведено квест «Використання ігрових технологій, як засіб активізації навчальної діяльності гуртків», тренінг «Професійне життя педагога в стилі ХЮГЕ: затишно, комфортно, благополучно і по-українськи», розважально-вокальну годину та екскурсію в мальовниче місто Остріг, «Методичні посиденьки» та майстер-клас «Вивчення традиційних українських народних танців».

Обидва конкурсні дні завершувались відвідуванням виставки дитячих робіт вихованців клубу “Юний технік” м. Нетішин та розважальною програмою для дітей у парку відпочинку. Надзвичайно святковим і незабутнім був яскравий концерт останнього дня конкурсу, який підготували для учасників Всеукраїнського конкурсу вихованці клубу “Юний технік”
м. Нетішин.

Бажаємо учасникам змагань не зупинятись на досягнутому, завжди прагнути до перемоги.

Поділитися в соціальних мережах: